HOME PARTY

Nedenfor kan du læse om hvad et home party indebærer, og nogle praktiske ting du skal have overvejet inden du bestiller et home party med en skorstensfejermester.

Hvordan afholdes et Homeparty?

Skorstensfejermesteren kommer hjem til en brændeovnsejer, eller andet sted med en egnet brændeovn, og viser den nye måde at tænde op på og de andre råd til korrekt fyring, og svarer i øvrigt på andre spørgsmål om korrekt fyring, om rent træ, om forurening fra gamle/nye brændeovne mm.

Ejeren af brændeovnen kan invitere naboer, familie og venner.

En gruppe på 10-12 personer vil være en passende gruppe. Skorstensfejermesteren holder et kort oplæg, om hvordan man fyrer korrekt og vil herefter demons trere den nye optændingsmåde i hjemmets brændeovn.

Skorstensfejermesteren med bringer selv tørt brænde, pindebrænde, optændingsgrej osv.
Brændeovnen skal være en moderne model med glaslåge, og skal være rengjort.

Home parties vil formentlig i de fleste tilfælde afholdes sen eftermiddag eller aften.
Evt. forplejning til et homeparty er op til værtsparret, men der er ikke for ventning om dette.


Pressen kan inviteres hvis det er ok med værtsparret og deltagerne

For at bringe rådene endnu længere ud, er det en mulighed, at invitere de regionale TV-stationer og/eller lokalpressen til at deltage i et Home Party i deres nærområde. Værtsparret skal selvfølgelig være indforstået med dette.

Hvis pressen deltager i et homeparty, vil de formentlig være interesserede i at interviewe skorstensfejermesteren og en eller to af deltagerne. Det vil derfor være ønskeligt, at der er en fra vært sparret eller en af gæsterne, der vil svare på nogle spørgsmål fra en journalist.Bestil et Home Party på 9@skorstensfejer.dk eller telefon 21 63 25 02

 

   
Website af Sum One